Loperamid-RNP

Loperamid-RNP

Producator: RNP Pharmaceuticals SRL, ÎM(Republica Moldova)

Pretul: 60.45 lei (cutia)

Reducere
3% - 58.64 lei
5% - 57.43 lei

  • : caps.
  • : 2 mg
  • : N10x10

Descriere Loperamid-RNP

Nume: Loperamide (Loperamide)

Mod de acțiune:
De droguri are antidiareic (antidiarrheals) efect. Reduce tonul și prin inhibarea motilității (suprimarea) din eliberarea de acetilcolină și prostaglandine, creste tonusul sfincterului anal (un mușchi circular, comprimând anus).


Indicatii pentru utilizare:
Diaree (diaree) de origine diferită.


Cum să utilizați:
În interiorul. Adulții de la începutul tratamentului cu 4 mg, și după fiecare scaun neformat la 2 mg (dar nu mai mult de 16 mg pe zi). Medicament poate fi administrat în picături: prima doză - 60 picaturi, apoi 30 picături după fiecare scaun liber, iar doza maximă - 30 de picaturi de 6 ori pe zi. La adulți diaree cronică numească 4 mg. Copii peste 8 ani: 2 mg, dar nu mai mult de 8 mg pe zi. Copii de la 2 la 8 ani - o rată de 0,004 mg / kg. Droguri pot fi alocate în picături: prima doză - 30 de picaturi, apoi 30 picături de 3 ori pe zi, doza maximă - 30 de picaturi de 4 ori pe zi, în diaree cronică pentru copii mai mari de 5 ani prevăzut de droguri într-o doză zilnică de 30 picături sau 2 mg. Copiii cu vârsta de 2-5 ani, medicamentul poate fi administrat sub forma de sirop, la o doză de 1 mg la 10 kg de greutate corporală, numărul de prize -2-3 ori pe zi. Cu normalizarea scaun sau scaun în absență de mai mult de 12 ore, tratamentul trebuie întrerupt. Nu depășiți durata de 2 zile de utilizare, deoarece acestea pot dezvolta constipatie severa. Dacă după 2 zile de la primirea diaree sa oprit, trebuie să consultați un medic.


Reacții adverse:
Dureri de cap, amețeli, somnolență, insomnie, dureri epigastrice (zona stomacului, situat direct sub locul de convergență a costale arcuri și stern), gură uscată, greață, vărsături, reacții alergice.


Contraindicații:
Hipersensibilitate la droguri, obstrucție intestinală, sarcina, alăptarea, vârsta de 2 ani. Nu este recomandat pentru utilizare la pacienții cu diaree cu sânge, însoțite de febră ridicată, acută ulcerativă și pseudomembranoasă (asociate cu utilizarea de antibiotice), colită (inflamația colonului).


Produs:
Pastile, "acidulate", capsule, solutie orala, sirop.


Depozitare:
La temperatura camerei.


Sinonime:
Lopedium, Imodium, Lopedium Iso, Suprilol, Enterobene.


Ingrediente:
Fiecare comprimat, "acidulate", sau capsulă conține clorhidrat de loperamidă 2 mg.
1 ml de soluție orală sau sirop conține 0,2 mg de clorhidrat de loperamidă.


Atenție!
Înainte de a Loperamide de utilizare trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Acest manual de instrucțiuni este dat un transfer gratuit și este destinat exclusiv pentru informare. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați adnotările producătorului.

ATENȚIE ! Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.


Produse din aceeasi categorie.


 cutii