Mydocalm

Mydocalm

Producator: Gedeon Richter PLC(Ungaria)

Pretul: 78.32 lei (cutia)

Reducere
3% - 75.97 lei
5% - 74.40 lei

 • : comp. film.
 • : 150 mg
 • : N10x3

Descriere Mydocalm

Compozitie:

Un comprimat contine clorhidrat de tolperison 150 mg si excipienti: acid citric, dioxid de siliciu coloidal anhidru, talc, celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, dioxid de titan (E171), macrogol 6000, hipromeloza.

Indicatii:

Tratamentul acut sau cronic al hipertonici musculaturii striate, aparuta pe fondul unei tulburari neurologice organice (mono- sau hemipareza spastica, survenita dupa un accident vascular cerebral, scleroza multipla, mielopatie, traumatisme ale maduvei spinarii). Tratamentul contracturii reactive a muschilor striati, determinata de afectiuni locomotorii degenerative, cum sunt artroza articulatiilor mari, spondiloza, spondilartroza, discopatia. Adjuvant in terapia de recuperare dupa interventii chirurgicale ortopedice si traumatologice. Tratamentul bolilor vasculare obliterante ca si sindromul ce se dezvolta in baza unei inervatii vasculare deficitare (de ex. acrocianoza, disbazia angioneurotica intermitenta). Tratamentul bolii Little (diplegie spastica infantila) si al altor encefalopatii insotite de distonie, la copii.

Contraindicatii:

Doza este de 150-450 mg pe zi. La varstnici nu este necesara reducerea dozelor. Nu este necesara ajustarea dozelor in caz de insuficienta renala sau hepatica.

Reactii adverse:

Rareori pot sa apara greata, disconfort abdominal, evenimente adverse la nivel nervos central - vertij, slabiciune musculara si fatigabilitate - hipotensiune arteriala usoara, reactii de hipersensibilitate (prurit, eritem, eruptii cutanate, dispnee, soc anafilactic).
Reactiile adverse mentionate anterior sunt, de obicei, moderate si pot fi eliminate prin scaderea dozelor. Rar, pot aparea reactii de hipersensibilitate (prurit, eritem, urticarie, edem angionevrotic, soc anafilactic, dispnee).

Mod de administrare:

Doza este de 150-450 mg pe zi. La varstnici nu este necesara reducerea dozelor. Nu este necesara ajustarea dozelor in caz de insuficienta renala sau hepatica.

Precautii:

Nu se utilizeaza la sugari si la copii. Pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la galactoza, deficit de lactaza (Lapp) sau sindrom de malabsorbtie la glucoza-galactoza nu trebuie sa utilizeze acest medicament..

Sarcina si alaptarea:

In cadrul studiilor privind efectele asupra reproducerii la animale, nu s-au observat efecte teratogene. Deoarece studiile efectuate la iepure au semnalat efecte fetotoxice, se recomanda ca Mydocalm sa fie folosit in timpul sarcinii numai atunci cand beneficiul terapeutic justifica riscul potential pentru fat. Nu se stie daca tolperisonul se excreta in laptele matern, de aceea Mydocalm nu trebuie administrat in timpul alaptarii.

Forma de prezentare:

Cutie cu 3 blistere din PVC/Al a 10 comprimate filmate.
 

ATENȚIE ! Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.


Produse din aceeasi categorie.

 • Mydocalm

  Mydocalm
  69.41 lei

  Reducere
  3% - 67.33 lei
  5% - 65.94 lei

  Adauga in cos
 • Rotalud 4 mg comp. N10

  Rotalud 4 mg comp. N10
  43.52 lei

  Reducere
  3% - 42.21 lei
  5% - 41.34 lei

  Stoc epuizat
 • Muscoflex

  Muscoflex
  66.87 lei

  Reducere
  3% - 64.86 lei
  5% - 63.53 lei

  Stoc epuizat
 • Muscoflex

  Muscoflex
  76.95 lei

  Reducere
  3% - 74.64 lei
  5% - 73.10 lei

  Adauga in cos
 • Mydocalm

  Mydocalm
  73.11 lei

  Reducere
  3% - 70.92 lei
  5% - 69.45 lei

  Stoc epuizat
 • Muscoflex

  Muscoflex
  61.45 lei

  Reducere
  3% - 59.61 lei
  5% - 58.38 lei

  Stoc epuizat

 cutii