Ananas caps. N60

Ananas caps. N60

Producator: NFC(Germania)

Pretul: 317.52 lei (cutia)

Reducere
3% - 307.99 lei
5% - 301.64 lei

  • : caps.
  • : --
  • : n60

Descriere Ananas caps. N60

Ananasul ajuta la arderea grasimilor, accelereaza metabolismul si produce globule rosii cu rol de a transporta oxigenul prin corp. Fiind unul dintre fructele bogate in fier, calciu, vitamine si minerale, ananasul ofera organismului forta de a se adapta unui regim alimentar diferit fata de cel de dinainte.

Pentru o cura de slabire eficienta, consumati ananas inainte de  fiecare masa din zi.

Pe langa importanta pe care o are in detoxifierea organismului, ananasul este mai mult decat benefic in lupta cu celulita si kilogramele in plus.
Papaya este un supliment alimentar care este indicat in afectiunile tractului  gastro-intestinal.

Papaina din Papaya enzima asemanatoare cu pepsina produsa de organismul uman  intervine in descompunerea alimentelor usurand tranzitul intestinal si inlaturand tulburarile de digestie ce sunt semnalate prin balonari frecvente, flatulenta, urmate uneori de diaree sau constipatie.

CONTINUT 

3 capsule: Ananas 900mg, Bromelaina  60mg, Papaina 30mg, pulbere de zar 300mg, Vitamina C 90mg, Niacin 27mg, Vitamina E 22,5mg, Sojalecitina 15mg, Vitamina B6 3mg, Vitamina B2 2,4mg

ADMINISTRARE: 

3 caps/zi

ATENȚIE ! Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.


Produse din aceeasi categorie.


 cutii