Ulei de dovleac

Ulei de dovleac

Producator: Filiala Agrofirma Yan, ÎP Yan(Ucraina)

Pretul: 37.54 lei (cutia)

Reducere
3% - 36.41 lei
5% - 35.66 lei

  • : Ulei
  • : 100 ml N1

Descriere Ulei de dovleac

Uleiul de dovleac este un produs folosit inca din cele mai vechi timpuri datorita  calitatilor sale curative. In Ardeal, Banat, dar si in nordul Moldovei se foloseste mult in alimentatie, in timpul posturilor crestine, datorita efectului sau detoxifiant si al continutului bogat in vitamine, care face ca acest ulei sa fie un aliment foarte hranitor.

Are efect demonstrat in cresterea tonusului muscular si o actiune pozitiva asupra terminatiilor nervoase. De asemenea este recunoscut pentru efectul sau antihelmintic, fiind eficient in eliminarea parazitilor intestinali, inclusiv in giardioza.

In medicina traditionala, uleiul de dovleac se foloseste cu succes in preintampinarea sau ameliorarea alergiilor, afectiunilor gastrice, hepatice, de vezica, rinichi sau prostata.

Intre efectele sale mai putin cunoscute sunt si reglarea producerii de insulina, si cresterea potentei masculine, dar si reglarea menstruatiei.

Contine  caroten, care-i da o culoare rosu rubin, precum si vitaminele A, D, E, F, K. Aceste vitamine si formula în care ele se afla în  acest ulei, fac ca absorbtia lor sa se faca integral în organism, într-un interval de timp foarte scurt.

ATENȚIE ! Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.


Produse din aceeasi categorie.


 cutii